Start Up Day – De jury stelt zich voor : Gregor Noltes – Rockstart

Leer de jury van Start Up Day kennen.

Op 23 mei kun je jouw ondernemende idee voorleggen aan een viertallige jury. Of misschien ben je al gestart met een eigen onderneming en wil je graag feedback? Ook dan kun je aan de Start Up Day meedoen. Inschrijven kan tot 13 mei. Alle info + mogelijkheid om je aan te melden staat in deze Start Up Day flyer.

De winnaar van Start Up Day krijgt een middag super focussed brainstorm aangeboden met de juryleden. Alle aandacht van de juryleden voor jouw idee! En alles uit de kast om dat idee verder de wereld in te lanceren. De jury bestaat uiteraard uit mensen met veel kennis van zaken. Heel veel kennis van zaken kunnen we gerust zeggen! Dat blijkt wel uit hun bio’s die je de komende tijd op onze website kunt vinden.

De eerste die zich deze week aan je voorstelt is: Gregor Noltes van Rockstart.
Gregor weet als geen ander hoe het is om als ondernemer te starten, hij maakt het dagelijks mee. Hij werkt namelijk als Business Developer bij Rockstart, het bedrijf dat beginnende ondernemers helpt met het waarmaken van hun droom en het starten van hun eigen onderneming.

Gregor Noltes: ‘Bij Rockstart geloven we dat Start Ups precies doen wat iedereen zou moeten doen: vinden wat je leuk vindt, erin geloven en er voor vechten. Met de Start Up Day pitch begint het gevecht. Deze dag kan het begin zijn van je nieuwe carrière als ondernemer.’

Gregor Noltes / Twitter
Gregor Noltes / Linked In

Externe link: “Briefing aan de koning” met tip voor iedere startende ondernemer van Nederland!

©crisspix

Advertisements