Meet the jury @Start Up Day : Thijl Klerkx

Goed voorbeeld doet volgen!

Het jongste jurylid van Start Up Day is Thijl Klerkx. Hij richtte in 2010 op 14-jarige leeftijd zijn eigen duurzame onderneming op. Een jonge ondernemer om een voorbeeld aan te nemen, want sindsdien gaat het hem voor de wind. En wind mee kan hij wel gebruiken op zijn bakfiets waarmee hij – heel duurzaam- bestellingen voor biologische boodschappen rond brengt.

De bestellingen voor boodschappen, van wc-papier tot tomaten, die via zijn website Thijl.nl binnen komen, brengt hij bij de klanten thuis tot in de keuken. In de TEDtalk die Thijl gaf, bij TEDxYouth in 2010, sprak hij over zijn ervaringen om als jonge ondernemer te starten. Sindsdien heeft hij voor veel volle zalen zijn verhaal verteld. Tegenwoordig is  Thijl zelfs als professioneel spreker te boeken. Daarbij vertelt hij steeds hoe hij als startend ondernemer stap voor stap zijn carrière heeft opgebouwd. Waarin hij zijn publiek ook steeds voorhoudt dat de stoute schoenen aantrekken en advies vragen aan deskundigen misschien wel de beste stap is geweest. In ieder geval de belangrijkste stap die hem uiteindelijk gebracht heeft naar waar hij nu staat.

Thijl Klerkx

 

 

 

 

 

 

 

Thijl wil de jonge ondernemers die nog twijfelen, oproepen zich vooral aan te melden voor de pitch: ‘Deze Start Up Day is een kans die je als jonge startende of  op-het-punt-staande-te-beginnen ondernemer niet mag missen. Je kunt het ook zonder advies doen, maar mèt advies gaat het sneller en kom je verder! Ik heb in het begin bijvoorbeeld veel gehad aan het advies van Annemarie van Gaal.

We zijn dan ook heel trots dat we Thijl nu aan jullie mogen voorstellen als 3e lid van de jury van deskundigen!

Ben jij startend ondernemer of loop je met een idee rond waarvan je een bedrijf wilt maken? Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je aan voor de Start Up Day!

 

Advertisements