Meet the jury @ Start Up Day : Peter Keijzer

Starten in het digitale tijdperk

In het digitale tijdperk is marketing en communicatie steeds belangrijker voor een startend bedrijf. Eigen media, zoals blogs en social media, nemen in belang toe boven ‘paid media’, zoals advertenties en tv-spotjes. Iedereen kan met de nieuwe en sociale media zonder geld de wereld veroveren. Wie hier alles vanaf weet is Peter Keijzer.

Peter Keijzer

Peter is als strateeg en managing director werkzaam bij L&DJ PR, een pr- en communicatiebureau voor bedrijven met een sterk technologie, innovatie en duurzaamheid component. Hij heeft een uitgebreide ervaring in IT-marketing en -business en was één van de oprichters van Dell Computer in Nederland en België. Tevens is hij bestuurslid bij de Plastic Soup Foundation en is hij een van de mensen achter het Slow Web Platform TheVelvetVox. Peter’s specialisaties zijn strategie en content marketing.

Peter verheugt zich op zijn jurydeelname: ‘Geweldig om straks met de jonge garde te delen, te sparren en te leren. De jonge geesten zijn van nature onbevooroordeeld en dat is verfrissend en inspirerend.

Advertisements